Info

Is ‘The Dutch Masters’ palate’ nieuw voor je?

Bekijk de gerechten in AR

Deze winter serveren wij culinair als een schilderij, geïnspireerd op het rijke werk van Hollandse meesters. Proef voor en bekijk alle gerechten levensecht in Augmented Reality.

In 4 stappen

Stap 1

Gebruik een iPhone of iPad met iOS 12 erop geïnstalleerd.

Stap 2

Open de website in Safari. AR werkt niet in Chrome.

Stap 3

Scroll door naar de gerechten en klik op het AR-symbool.

Stap 4

Switch van Object naar AR en bekijk de gerechten in je eigen omgeving!

De gerechten

Vincent van Gogh

Een bord als een landschap, met bloemen wuivend in de zon. Ingekaderd door een eetbare lijst, met saus als expressieve penseelstreken eromheen. Dit voorgerecht móet een Van Gogh zijn.

Johannes Vermeer

Het meisje met de parel heeft het toneel verlaten, maar haar bezoek heeft zijn sporen nagelaten. In dit tussengerecht schittert een forelparel, die zomaar eens van de hand van Vermeer zou kunnen zijn.

Rembrandt van Rijn

In dit gerecht strijkt het licht van links, naar het beroemde signatuur van de meester. Niet het vlees is het middelpunt, maar de aardse groenten. Het geheel werken we schilderachtig af met glaceertechnieken.

Piet Mondriaan

Een ritmisch geordende dessert naar het werk van Mondriaan. Een compositie van pure chocolade, passie en mango. Gasten mogen zelf het laatste bordje maken: wij leveren de culinaire verf aan. Wie wordt de nieuwe Hollandse meester?

Android

Gebruikt u een telefoon of tablet met Android?

Meer weten?

Neem contact op

Is dit menu iets voor u en uw gasten? Of benieuwd wat er nog meer uit onze keuken komt? Vul dan gerust het contactformulier in, bel naar (0413) 318 318 of start op kantooruren een chat via de website. Tot snel!